Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
Lachgas: onschuldig of schadelijk?
30 april 2019

Lachgas: "Waarom zou je schade aan je hersenen toebrengen?"

Afgelopen Koningsdag zijn tientallen mensen in Amsterdam onwel geworden door het gebruik van lachgas. Hierdoor laait de discussie over de partydrug - populair onder tieners - opnieuw op. In deze aflevering van Pauw gingen Nellie (van Drugslab), Jandino en hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder in gesprek over het effect van ‘een ballonnetje doen’.

KIJKEN

Het item over lachgas zit direct aan het begin van de uitzending:

Interessante man hè, die Erik Scherder!

Wij interviewden hem: over onzekerheid, jouw hersenen in de puberteit, social media én de EO-Jongerendag!

Lees meer

Volg ons