9 april 2019

Al 40.000 handtekeningen tegen prostitutie!

Met de beweging ‘Ik ben onbetaalbaar’ wil Exxpose het kopen van seks strafbaar maken. Ze willen een samenleving waar geen vraag is naar mensenhandel en prostitutie.

Wat is Exxpose?

Exxpose is een (christelijke) beweging voor jonge mensen. Exxpose werkt voor een maatschappij waar het betalen van seks verboden wordt. 

Het burgerinitiatief is gestart door vier jongeren die een einde willen maken aan het onrecht dat zich afspeelt in de Nederlandse prostitutie. Zo begonnen ze de blog Exxpose. Met de petitie ‘Ik ben onbetaalbaar’ vragen ze hiervoor aandacht. Om vervolgens via de politiek het betalen van seks strafbaar maken. 

Op naar de Tweede Kamer

Al meer dan 43.000 mensen tekenden de petitie, waardoor ze nu een wetsvoorstel kunnen doen in Den Haag. Morgen is het zo ver: Exxpose gaat met een groepje naar Den Haag om het burgerinitiatief te overhandigen. 

Niet alleen Joram, maar ook Gert-Jan Segers van de ChristenUnie doet mee en teken de petitie. Wil je meer informatie over Exxpose, KLIK HIER. Liever informatie over 'Ik ben onbetaalbaar', KLIK DAN HIER.

Lees meer

Volg ons