25 maart 2019

VIDEO: Dít is de spreker op EO-Jongerendag 2019!

Nadat je op 25 mei keihard hebt staan meezingen, dansen en feesten, is er natuurlijk ook een momentje om geïnspireerd te worden door een spreker (waarna je uiteraard weer keihard los kan). En *tromgeroffel * dit jaar is dat niemand minder dan Tauren Wells himself!!

Alsof zijn kippenvel-veroorzakende stem nog niet genoeg is, heeft Tauren nog een bijzonder talent: spreken. En hoe! Check vooral even de video hierboven om te zien hoe Tauren je aandacht sowieso gaat vasthouden op de EO-Jongerendag. En geen zorgen: alles wordt ter plekke vertaald, dus je hoeft niet bang te zijn dat je iets mist! Bereid je voor om dubbel te genieten van Tauren Wells dit jaar. 

Als je nog geen ticket hebt, ben je nu SOWIESO overtuigd, toch?!

Lees meer

Volg ons