Jouw uitzicht in Ahoy tijdens de EO-Jongerendag
9 maart 2019

VET! Check hier alvast jouw Ahoy-uitzicht

Nieuwe locatie, nieuw uitzicht. Hoe ziet de EO-Jongerendag eruit vanaf jouw sta-/zitplek in Ahoy?

Er passen tijdens de EO-Jongerendag bijna 15.000 mensen in de Ahoy Arena. 15.000! Dat gaan wij 25 mei 2019 natuurlijk makkelijk met elkaar vullen. Het veld is al vol en de tribune gaat ook hard. Maar hoe ziet jouw uitzicht er eigenlijk uit als je jouw plekje die dag eenmaal hebt gevonden? Je bekijkt het hier!

Nog geen kaartje?

Heb je nou nog geen kaartje? Bekijk dan op deze plattegrond waar je alsnog de beste plek kunt scoren! Nu je al een blik in Ahoy hebt kunnen werpen, moet dat niet meer moeilijk zijn. Let op, want de oranjegekleurde gebieden gaan hard! 

Kaartverkoop EO-Jongerendag 2019

Tickets scoor je hierrrr, DOEN! Gaat supervet worden, waar je ook zit of staat :) 

Lees meer

Volg ons