Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
overzicht Rotterdam Ahoy EO-Jongerendag
5 maart 2019

Veldkaarten uitverkocht en Ring 1 vliegt de deur uit! #EOJD

Lekker dit: veldkaarten zijn uitverkocht! Mocht je nu nog per se op het veld willen staan zijn er nog enkele Golden Circle-kaarten te koop. Anders zijn er betere opties: een zitplek! (waarbij Ring 1 ook heel hard gaat) Fijner zicht en wie wil er nou de hele dag staan? Want waar je ook zit in Rotterdam Ahoy: je bent altijd dichtbij! Kijk hierboven voor een overzicht en koop je ticketttt:

Lees meer

Volg ons