Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
15 maart 2019

Katy Perry zingt supermooie gospel met Idols-kandidaat

Dat Katy Perry een christelijke achtergrond heeft, kwam overduidelijk naar voren tijdens haar jury-momentje in Idols.

Terwijl de christelijke kandidaat Drake McCain zijn auditie begint, kan Katy Perry het niet laten om uit volle borst mee te zingen met het bekende gospelnummer. En om het geheel af te maken ontstaat er een supermooi duet van 'Oh Happy Day' tussen de twee. Check het hierboven!

Lees ook: Deze 5 celebrities delen hun geloof in Jezus op Instagram!

Lees meer

Volg ons