EO-jongerendag
1 maart 2019

4 redenen om NU je EOJD-veldkaart (de laatsten) te bestellen!

De kaarten voor de EO-jongerendag zijn alweer even in de verkoop, en ze gaan snel de deur uit! De veldkaarten zijn zelfs al bijna uitverkocht... Heb jij nog geen kaarten? Waar wacht je nog op?! Hier zijn vier redenen om NU je EOJD-veldkaart te bestellen!

1. Veld = vrijheid

Natuurlijk zijn tribuneplaatsen ook helemaal te gek, maar op het veld heb je veel meer vrijheid. Jij en jouw vrienden hoeven niet de hele dag op een rijtje te zitten, jullie kunnen lekker over het veld lopen, dichter naar het podium toe schuiven, en natuurlijk is er op het veld alle ruimte voor jouw dancemoves!

EO-jongerendag

2. Nieuwe vrienden maken op het veld

Zie punt één: veld = vrijheid. Dat betekent dat als jij een leuk persoon langs ziet lopen, je diegene makkelijk even kan aantikken om ‘hoi’ te zeggen.

EO-jongerendag

3. Omdat we het heel lief vragen

Pleaaaaase??????

EO-jongerendag

Nee, grapje. Wij hoeven helemaal niet te smeken, want de EO-jongerendag is een supertoffe dag die je gewoon niet wil missen, dat spreekt voor zich. 
Heb je een reminder nodig? Check hier de highlights van EOJD 2018!

4. OP = OP!

De veldkaarten gaan op dit moment keihard de deur uit, en als ze weg zijn, zijn ze echt weg! Dus: zorg dat jij en al jouw vrienden 25 mei vrijhouden in jullie agenda’s, en voorkom dat jij jouw tickets misloopt!

EO-jongerendag

BONUS: Gratis en voor niets een Golden Circle om je profielfoto!

Zoals een wijze filosoof ooit zei: “If you like it, put a ring on it”. 
Als je EO-jongerendagkaartjes hebt kan je je profielfoto naar ons opsturen, dan toveren wij er een prachtige gouden ring omheen. Zo kun je op instagram ons lichtleger joinen!

Nog meer redenen nodig om NU jouw EO-jongerendag veldkaart te dibsen? Hier heb je er nóg 21!

Volg ons