ik heb al een relatie stop met vragen
12 februari 2019

Dit kan je antwoorden als mensen vragen of je al een relatie hebt!

Je herkent het vast wel; je zit met een vriend of vriendin te praten, en iemand vraagt of jullie verkering hebben. Op verjaardagen komen al je tantes één voor één langs om naar je relatiestatus te vragen. En wanneer je thuis denkt dat je eindelijk verlost bent van al dat gezeur, komen je ouders met de vraag of er nog leuke mensen in je klas zitten. Wordt het voor jou ook zo vermoeiend om keer op keer dezelfde vraag te moeten beantwoorden? Dan hebben wij een handig hulpmiddel voor je! Laat al die irritante vragen automatisch beantwoorden.

Hoe het werkt:

Je bent op een verjaardag en hebt nét je mond vol taart gestopt, wanneer je tante op je af stapt. Je herkent die nieuwsgierige blik in haar ogen meteen, je weet dat er een vraag over relatie komt.

“Zeg eens, heb jij al een vriendje/vriendinnetje?”

Jij haalt kalm je telefoon uit je broekzak, drukt op play, en kijkt je tante recht in haar ogen aan terwijl je telefoon haar vraag beantwoordt. 

“U heeft zojuist gevraagd of ik single ben. Ik snap dat u dit goed bedoeld, dat u mij graag gelukkig wil zien, en ik dat waardeer ik, maar ik heb deze vraag vandaag al 100 keer gehoord, en het wordt een beetje irritant. Ik zou het graag over iets anders hebben. Zeg “A” om het over het weer te hebben. Zeg “B” om me te vragen wat mijn hobby’s zijn. Zeg “C” voor een diepgaand gesprek over de zin van het bestaan.”

Wil jij deze en nog zes andere grappige antwoorden op relatievragen op je telefoon? Download ze dan hieronder!

Gelukkig single

(download hier)

Kies A, B of C

(download hier)

Helaas, helaas

(download hier)

Kussende kikkers

(download hier)

(download hier)

Me, myself and I

(download hier)

Eenzaam of alleen?

(download hier)

Ssst! It's a secret

(download hier)

Natuurlijk is dit een leuke manier om antwoord te geven op die eeuwige vraag. Maar weet dat of je nu een relatie hebt of niet, God houdt van je!

Lees meer

Volg ons