Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
11 februari 2019

Bestel deze week EO-Jongerendag ticket en maak kans op VIP upgrade!

Wil jij dit jaar als echte VIP naar de EO-Jongerendag? Als je je kaarten vóór maandag 18 februari koopt, maak je kans op 1 van de 10 VIP-upgrades. Als VIP krijg je toegang tot de Golden Circle, een Meet & Greet met een van de artiesten, een backstagetour in Rotterdam Ahoy en een goed gevulde goodiebag. Uiteraard mag je een vriend of vriendin meenemen. Heb jij je ticket al?

*Heb jij je kaart al gekocht? Dan maak je automatisch kans op deze VIP-tickets.

EO-Jongerendag 2019: Beam the Light

De EO-Jongerendag is het grootste christelijke jongerenevenement van Nederland. Op dit feest ontdek je (opnieuw) dat God van jou houdt en dat geloven in Jezus een tof avontuur is!

Volg ons