Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
16 januari 2019

Jongeren in de Bijlmer houden een nachtwake: "Wij bidden 's nachts voor Amsterdam"

In het BNNVARA-programma 'Nachtdieren' gaat Ryanne van Dorst in de nacht door verschillende steden heen om te zien waar en waarom mensen nog wakker zijn. In aflevering 2 toert ze door Amsterdam en komt ze om 04:00 in de Bijlmer terecht. Daar ontmoet ze jongeren die allemaal een ander pad bewandelden, maar nu hun vrede vinden bij God. Ze houden een nachtwake: bidden voor de vrede van de stad. "Jezus is degene die iedereen kan redden." Ryanne: "Als mijn kerk vroeger ook zo was, kwam ik er waarschijnlijk nog steeds."

Lees meer

Volg ons