13 december 2018

VIDEO: Dit is hoe onze ouders over ons praten

Dat onze ouders toch wel heel benieuwd waren naar onze collega's en onze werkplek. Daar kwamen we tijdens lunch achter een paar maanden geleden. Het idee werd geopperd om een ouderavond te organiseren, dit gebeurde deze week. Onze ouders deden 10 minuten gesprekken, aten patat, kregen een rondleiding door het EO-gebouw en vertelden vooral heel veel gênante verhalen over hun kroost. Over ons dus.

Moeder: "Wilke kan zichzelf nogal afsluiten, dan is ze niet leuk hoor!"

De moeder van Wilke nam het allemaal erg serieus toen Joram haar vroeg wat Wilke's naarste eigenschappen waren. Familieruzies, narcistische trekjes en agressief gedrag: het komt allemaal naar boven. Na deze schokkende onthullingen wordt Wilke's kennis over haar ouders getest. Spannond. 

Vader Marlieke: "Ja, ik heb jou weleens op je ziel getrapt"

Marlieke lijkt hét perfecte kind, maar is dit wel zo? Check de schokkende onthullingen die haar ouders doen hier:

Joram: "HET KAN NIET DAT BAS NOOIT IETS SLECHTS GEDAAN HEEFT!"

Joram en Anouk hadden hoge verwachtingen toen de vader en moeder van redacteur Bas aanschoven tijdens BEAM LIVE. Bas heeft nogal wat uitgevreten in zijn jeugd, dus het was wachten op sappige anekdotes. Hoe dat uitpakte? Check het hier:

Moeder: "Henk-Jan ging van zijn bed naar de koelkast en weer terug"

De moeder van Henk-Jan, die voor de gelegenheid hetzelfde shirt als haar zoon aan had getrokken, wist de show te redden met fantastische verhalen over onze cameraman. Zijn schoolprestaties, liefdesleven en humor: alles komt voorbij.

Nou, je kunt er geen genoeg van krijgen he? Gelukkig kan je hier de hele BEAM LIVE uitzending terug kijken!

Lees meer

Volg ons