20 december 2018

Serious Request is begonnen en Joram is erbij!

Elke dag om 9, 12 en 18 uur komen er live updates vanuit het epicentrum van Serious Request: Tivoli Vredenburg. En die worden gepresenteerd door niemand minder dan onze presentator Joram Kaat!

Gisteravond kreeg Joram bezoek van Joris, Anastasia en Mink. Zij gingen langs bij het Rode Kruis om te ervaren hoe het is om in oorlog te leven. Zij weten nu een beetje hoe het is om een kind in een oorlogsgebied te zijn en ze werden bewuster van wat er gebeurt in de wereld. Verder leren ze hoe het Rode Kruis deze kinderen helpt en hoe zij zelf kunnen helpen. Op school zijn ze dus ook op school verschillende projecten begonnen om geld op te halen voor Serious Request. In het dagjournaal van Joram vertellen ze er nog meer over!

Serious Request volg je hier live en Joram's shine-momentjes vind je hier terug! Doe jij een interessante actie voor Serious Request? Stuur ons dan een appje op 06-83673700 of tag ons: @EOBEAM

Lees meer

Volg ons