Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
3 januari 2019

Meld je aan voor de pre-sale (met korting) van de EO-Jongerendag!

Voor de ekte ekte EOJD-fans hebben we iets bedacht: als eerste en met korting(!) je tickets voor de EO-Jongerendag 2019! Wil jij dat? Natuurlijk! Schrijf je nu hieronder in voor de EOJD-nieuwsbrief en koop op 24 januari (een dag eerder dan de officiële ticketverkoop) je EO-Jongerendagtickets met korting. Ontvang je deze nieuwsbrief al, dan sta je al ingeschreven en krijg je op 24 januari het linkje in je mailbox.

 

Let op: Schrijf je nu in op onze EOJD-nieuwsbrief en ontvang op 24 januari een unieke link waarmee jij toegang krijgt tot de online voorverkoop!

Lees meer

Volg ons