Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
4 december 2018

Loop mee met de lichtjestocht tegen eenzaamheid!

‘Kerstfeest in de Stad’ is dit jaar in Rotterdam! Het feest is er om iedereen die zich wel eens eenzaam voelt een hart onder de riem te steken. Juist met kerst. En dat gebeurt met een lichtjestocht en vele optredens (Tino Martin, Berget Lewis, Anneke van Giersbergen en Kaj van der Voort)! Ben jij erbij?

Woon jij in (de buurt van) Rotterdam, ben je 9 december ’s avonds beschikbaar en lijkt het je mooi om mee te lopen met de lichtjestocht? Geef je op via [email protected]. Vermeld je naam, email, telefoonnummer en in 1 regel waarom je graag mee wil lopen.

Lees meer

Volg ons