17 december 2018

KEN JE DEZE NOG: Royal Tailor met Ready Set Go

Voordat Tauren Wells aan zijn solo-carrière begon was hij de lead-zanger van de band Royal Tailor. Maroon 5 vibes + het eren van Jezus = perfect! Toch wilde Tauren liever solo en dat gaat hem ook heel goed af. Geniet vooral weer (of voor de eerste keer) van Ready Set Go, een van de grootste singles van de band die vier jaar geleden werd uitgebracht.

Carrière

Ondanks de korte duur van de band (2011-2015) waren ze erg succesvol. Zo waren ze al na het uitbrengen van hun eerste album, Black & White, genomineerd voor een Grammy, maar helaas ging Chris Tomlin er met de prijs vandoor. In totaal heeft Royal Tailor twee albums uitgebracht.

In 2017 kwam het eerste solo-album van Tauren Wells uit. Vooral Hills and Valleys deed het heel goed:

 

Lees meer

Volg ons