10 december 2018

Het ultieme kerstcadeau: een 2019 EOJD-ticket

Je hebt al je ideeën opgemaakt voor pakjesavond, maar nu blijkt dat er ook cadeaus onder de boom terecht moeten komen. WAT?! Geen zorgen: wij hebben hét perfecte kerstcadeau voor je paraat. Koop nu de eerste limited edition EOJD 2019-ticket als cadeau voor een ander óf voor jezelf!

Dit cadeau bestaat uit een papieren ticket met unieke code in een leuke cadeauverpakking. Na verzilvering heb je toegang tot de 45e editie van de EO-Jongerendag op zaterdag 25 mei Rotterdam Ahoy. Let goed op dat je in januari dus even je ticket verzilvert en zet natuurlijk 25 mei in je agenda. Bij het verzilveren heb je de unieke code nodig die op je kaart staat. Alleen met deze code kun je gratis een kaartje voor de EO-Jongerendag bestellen en heb je keuze uit veld- of tribunekaart.

We hebben slecht 250 cadeaukaarten beschikbaar, dus op = op!

Wil je een ticket maar ben je net te laat? Vanaf 25 januari 2019 start de verkoop van de EO-Jongerendag 2019.

Lees meer

Volg ons