17 december 2018

HET LEUKSTE FEEST VAN JANUARI IS HIER!

WAARSCHUWING: Deze mededeling kan ervoor zorgen dat je zo enthousiast wordt dat je bijna uit elkaar spat. Ook kan het lichtelijke gevoelens van FOMO opwekken. Dat gezegd hebbende zouden we nu graag het volgende willen vertellen: 4 JANUARI DIKKE TRUIEN EN VUURKORF-PARTYYYYYY!! Dat wil je écht niet missen en dit is waarom.

Bekendmaking eerste EO-Jongerendag artiest

Jij weet als eerste welke artiest er naar de EO-Jongerendag komt, vet toch?! En je komt het ook nog eens op een hele toffe manier te weten.

Wij zijn er ook!

En we zullen ons best doen om jou en je vrienden (hopelijk) de leukste en gezelligste avond in tijden te bezorgen.

Waaaarmte <3

Thuis heb je een deken. Bij ons heb je een deken, warme chocolademelk, leuke mensen, muziek EN NATUURLIJK EEN VUURKORF! Wat kies jij?

Een extra excuus voor je kersttrui

Heb jij je hele foute kersttrui nog niet vaak genoeg aan gehad? Doet het terugleggen van je kersttrui nog te veel pijn? Dan is dit jouw kans. Trek jouw kersttrui (en een broek) aan naar onze party!

Oud en nieuw

En als je dan je kersttrui hebt aangetrokken en we gezellig rond het vuurtje zitten, vieren we ook oud en nieuw gewoon nog een keer. Maak je vooral geen zorgen, wij vinden drie zoenen ook verschrikkelijk.

Heel. Veel. Eten.

Dit hoeven we niet te onderbouwen, toch?

Natuurlijk mag je er alsnog zijn als je niet kunt komen. Maar als je wel tijd en zin hebt om te komen kan je je hier aanmelden!

Lees meer

Volg ons