Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
7 december 2018

Dit luisterde de BEAM-redactie in 2018

Elk jaar is het feest in december, want dan maakt Spotify een persoonlijke 'meest beluisterde nummers van het jaar' lijst. Vervolgens kan je dus de hele maand die lijst luisteren en al je goede momenten nog een keer beleven. De BEAM-redacteuren vertellen welke nummers in hun playlist staan!

Dit luisterde Joram

Dit luisterde Wilke

Dit luisterde Bas

Dit luisterde Anouk Timmer

Dit luisterde Jinke

Wat zijn jouw meest geluisterde nummers? WE ZIJN BENIEUWD! Laat het ons weten via Insta DM (EOBEAM) of app ons (0638673700). Muzikale groetjes!

Volg ons