5 december 2018

BLIJFT FIJN: Selena Gomez treedt op bij Hillsong Young & Free

Daar stond ze ineens, tijdens een concert van Hillsong Young & Free in Los Angeles: Selena Gomez. Ze zong het liedje 'Nobody', dat over God gaat, van haar nieuwe album 'Revival'. Selena: "Nobody is about Him!" Bekijk hier het bijzondere optreden!

Voordat de 23-jarige popster haar nummer 'Nobody' zingt, legt ze kort uit waar het over gaat. "Dit is meer dan een concert. Dit gaat om meer dan Hillsong, om meer dan mij. Dit gaat over een relatie die groter is dan wat dan ook. Dit liedje gaat over Degene die alles bij elkaar houdt voor mij, ook al kan ik het zelf niet meer aan."

Lees hier (een deel van) de lyrics van 'Nobody':

No heart, no hands, no skin, no touch
Can get me there, nowhere enough
To love me like you do, to love me like you do
No kiss, no lips, no feel, no rush
Can keep me high, I swear no one
Can love me like you do, can love me like you do, oh

Nobody's gonna love me like you
Nobody, uh
Nobody, no uh
Nobody's gonna love me like you do
Like you, ooh

No oxygen, could barely breathe
My darkest sin, you've raised release
And it's all because of you, all because of you
I don't know what it is, but you've pulled me in
No one compares, could ever begin
To love me like you do
Hmm I wouldn't want them to
Cause...

Nobody's gonna love me like you
Nobody, uh
Nobody, no uh
Nobody's gonna love me like you do
Like you, ooh

Bronnen: Billboard.com, Hitflix.com

Lees meer

Volg ons