10 december 2018

BEST OF BEAM: "Ze verzonnen dat er een naaktfoto was"

Het was weer een volle week op de redactie! We hebben veel artikelen geplaatst en we snappen dat het moeilijk is om allemaal bij te houden. Dus we zetten een paar favorietjes voor jou op een rijtje.

Larissa werd slachtoffer van slutshaming: ‘’Ze verzonnen dat er een naaktfoto was’’

Larissa (20) werd nooit gepest, had leuke vrienden en vond naar school gaan niet erg. Dit veranderde toen ze tijdens een handvaardigheid-les hoorde dat er een gerucht over haar rondging; ze had naaktfoto’s gemaakt. De stempel ‘slet’ werd meteen op haar voorhoofd gedrukt, er was geen weg meer terug. Hoe het verder ging lees je hierrr.

Dit luisterde de BEAM-redactie in 2018

Elk jaar is het feest in december, want dan maakt Spotify een persoonlijke 'meest beluisterde nummers in 2018' lijst. Vervolgens kan je dus de hele maand die lijst luisteren en al je goede momenten nog een keer beleven. De BEAM-redacteuren vertellen welke nummers in hun playlist staan!

Wilrik (15) gaat hardlopen in Korea voor vervolgde christenen!

In verschillende landen rennen, lopen of fietsen atleten 21, 42 of 63 kilometer om geld op te halen voor goede doelen. En Wilrik gaat hier ook aan meedoen! In dit artikel vertelt hij over zijn marathon.

BEAM naar de gevangenis!

Afgelopen week zat de hele BEAM-redactie in de gevangenis. We hadden een uur om eruit te ontsnappen. Is het ons allemaal gelukt? Je ziet de uitkomst op onze Instagram!

EN WIE IS DE CHRISTEN IS TERUG!

De meest gevraagde BEAM-serie is terug. De eerste aflevering is te vinden op ons Youtubekanaal!

Wil je meer YouTube-filmpjes of Insta-posts zien langskomen? Volg ons dan op beide kanalen om op de hoogte te blijven!

Lees meer

Volg ons