Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
4 december 2018

"Als ik Het Licht zie, kan ik niet meer strippen"

In het nieuwe programma 'Bad Habits, Holy Orders', zitten vijf losbandige meiden vier weken lang in het klooster. Zonder telefoon, make-up, drank en zonder drama. De vraag is nu: houden ze dit vol en wat is het resultaat? Kijk hierboven hoe ze zuchtend en steunend hun eerste dienst bijwonen.

Voor de Engelse variant van het programma deden Joram en Henk-Jan een roadtrip naar Engeland, kijk hieronder hoe dat ging!

Benieuwd naar de eerste aflevering van 'Bad Habits, Holy Orders?' check hem hier

Hannah is non en doet mee aan het programma, wij interviewden haar. 

Lees meer

Volg ons