Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down
12 November 2018

Wauw, dit is het verhaal achter 'You Say' van Lauren Daigle

De christelijke zangeres Lauren Daigle heeft met haar single 'You Say' een flinke hit te pakken. De muziekvideo van het lied is inmiddels meer dan 40 miljoen bekeken via YouYube en haalde de Top 100 in Amerika.

Daigle schreef het lied samen met Paul Mabury en Jason Ingram, toen ze innerlijk strijd ervoer over haar identiteit. Met haar eerste single How Can It Be had ze net twee prestigieuze awards gewonnen. Daigle realiseerde zich op dat moment heel sterk dat het leven uit pieken en dalen bestaat, en dat ze in die golfbeweging het risico liep kwijt te raken wie ze echt is. “Als er van alle kanten aan mij getrokken wordt, en ik het succes ook zo weer kwijt kan raken, waar ligt dan mijn zekerheid? Waar ben ik in gegrond?” Het mondde uit in een lied over haar identiteit in God. “Het is een reminder dat wanneer ik me zwak of onzeker voel, Gods waarheid juist precies het tegenovergestelde zegt,” vertelt Lauren over het verhaal achter You Say, in een video op haar YouTubekanaal.

Lees verder bij onze collega's van Visie.

Lauren Daigle - The Story Behind "You Say"

You say I am loved when I can’t feel a thing
You say I am strong when I think I am weak
You say I am held when I am falling short
When I don’t belong, oh You say that I am Yours
And I believe, oh I believe
What You say of me
I believe

Volg ons