Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
Ongemakkelijkste kledingmomenten
13 november 2018

Wat is jouw ongemakkelijkste kledingmoment ooit?!

Uit je broek scheuren, doorlekken, een opgewaaid rokje. Je zult het vast wel eens hebben meegemaakt. Wij vroegen onze BEAM'ers via Whatsapp naar hun meest ongemakkelijke kledingmomenten. Dit zijn jullie reacties op een rij: dat wordt smullennnn!

"Vanaf mijn kruis tot aan de ONDERKANT..."

Marylin Monroe praktijken

Ongemakkelijke kledingmomenten

Net iets té enthousiast...

Vrouwelijk ongemak

Wil jij ook aan deze rubriek meedoen? App dan 'BEAM AAN' naar 0683673700 and join the gang!

Lees meer

Volg ons