Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
6 november 2018

Voetballers bidden tijdens wedstrijd voor bewusteloze teamgenoot

Dat voetbal niet altijd agressie opwekt, bleek maar weer tijdens een Romeense voetbalwedstrijd afgelopen zaterdag.

De 18-jarige voetballer Valentin Mihaila raakte tijdens de wedstrijd bewusteloos toen hij een vuist in zijn gezicht kreeg van zijn tegenspeler Laurentiu Rus. Of het nou een bewuste actie was of niet – hij kreeg wel een rode kaart –, de klap kwam zo hard aan dat Valentin in één keer knock-out ging. Zowel zijn tegenspelers als zijn eigen teamleden zagen direct dat het ernstig was en begonnen om hulp te schreeuwen.

Terwijl de ambulance het veld op kwam, gingen verschillende ploeggenoten op hun knieën om voor Valentin te bidden. Hij werd vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis en kwam er gelukkig zonder blijvend letsel vanaf. 

Lees meer

Volg ons