9 november 2018

Rockband 7eventh Time Down met 4 nieuwe nummers!

7eventh Time Down brengt vandaag een EP uit met 4 nieuwe nummers! De Amerikaanse christelijk rockband uit Kentucky liet voor het laatst muzikaal van zich horen in 2015. Beluister hieronder de nieuwe nummers.

De EP brengt met het nummer I Have Decided een hele andere sound dan vroeger: veel meer dance dan rock. Het daaropvolgende nummer Help Me is al iets steviger en als het aan mij ligt vindt op deze EP 7eventh Time Down zichzelf steeds verder terug. Brand New Day is het laatste nummer en ook de beste van de EP. Heerlijke vocals, geweldige drums, zo herkennen we 7eventh Time Down weer.

Brand New Day - 7eventh Time Down

Op de hoogte blijven van nieuwe christelijke muziek en artiesten? Volg ons via Spotify!

Lees meer

Volg ons