27 november 2018

Oud-stagiaires vertellen: "Ik raad een stage bij BEAM iedereen aan!"

Stage lopen bij BEAM, we hebben al gekeken hoe onze eigen stagiaires er tegenaan kijken. Maar wat hoe kijken oud-stagiaires terug op hun tijd bij ons?

Arend (video-stagiair)

"Stagelopen bij BEAM was zo voorbij. Het was een geweldige tijd. Buiten het werk om hebben we veel gelachen en geborreld. Henkjan en Joram hebben echt humor en zijn samen de bom. De hoogtepunten: opening maandag, koffiemomemten, mountainbiken, opwekking, concert for king and country. Ik zal het nooit vergeten. Het live gaan en deadlines waren soms stressvol, maar oh zo leuk. Ik raad het ieder aan, naar BEAM te gaan!"

VACATURE: Video stagiair

Chris (schrijven)

"Mijn tijd bij BEAM was druk, veelzijdig, leerzaam en ontzettend gezellig! Ik had niet verwacht dat onderdeel van mijn stage zou zijn om te lasergamen in de hallen van het EO-pand, of met het hele team te BBQ’en, maar het hoorde er allemaal bij. Natuurlijk moest er ook hard gewerkt worden, dus dat is gelukkig ook gebeurd. Geen dag is wat dat betreft hetzelfde. Je bent veel met mensen aan het samenwerken, je houdt je eigen deadlines bij, krijgt inloggegevens van de BEAM-site en de social media kanalen en belt met half Nederland. Ik kreeg daarin ook veel eigen verantwoordelijkheid en kon mijn eigen planningen maken. Druk, maar enorm leerzaam!"

VACATURE: Redactie stagiair

Amy (grafisch)

"Stagelopen bij BEAM. Dit klinkt natuurlijk heel leuk. En dat is het ook! Voor mij was het heel leuk dat ik naast mijn eigen taken ook andere dingen mocht doen. Ik leerde meer en tegelijkertijd onderzocht ik wat ik wel en niet leuk vond. Ook deden we altijd toffe dingen met het team, zoals random kamperen in het bos in Hilversum. Echt een team zijn vond ik vooral super tof. Ik kreeg veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waar ik persoonlijk ook veel van heb geleerd. Met z'n alle brainstormen en alles op rolletjes laten lopen. Daarnaast is het echt geweldig om zo Jezus te laten schijnen door heel Nederland!"

VACATURE: Grafische vormgeving stagiair

VACATURE: Productie stagiair

Lees meer

Volg ons