16 november 2018

Only Jesus van Casting Crowns zegt waar het op staat

Al 15(!) jaar lang schrijft en zingt Casting Crowns christelijke muziek die wereldwijd door christenen thuis en in kerken wordt meegezongen. Na 8 albums zou je verwachten dat de inspiratie op is, MAAR NEE. Vandaag brengt de band hun nieuwe album op de markt: Only Jesus.

Casting Crowns is met dit album - zoals altijd - inhoudelijk weer ijzersterk. Ze richten zich heel erg op wat je kan doen in je kerk en voor je naaste in plaats van voor de persoon in een land ver van je vandaan. De band zingt er niet alleen over, maar is zelf ook actief in hun lokale kerk waar ze vaak worship leiden. Ze kunnen hierdoor niet op een wekenlange wereldtour, maar hier zijn ze oké mee. Dit thema komt ook in meerdere nummers op hun nieuwe album terug:

Start right here
We want our coffee in the lobby
We watch our worship on a screen
We got a Rockstar preacher
Who won't wake us from our dreams
We want out blessings in our pocket
We keep our missions overseas
But for the hurting in our cities
Would we even cross the street?

Luister hier het hele album

Op de hoogte blijven van nieuwe christelijke muziek en artiesten? Volg ons via Spotify!

Lees meer

Volg ons