15 november 2018

Doe een ticket voor EO-Jongerendag cadeau!

Verras dit jaar je vrienden en familie met een origineel cadeau: een EO-Jongerendag 2019 ticket!! De ticketverkoop is officieel nog niet eens open, dus dit is hét ideale Sinterklaas of kerst cadeau. Mooi in een luxe verpakking, kost 12,50 euro. Wees er snel bij, want het zijn er maar 250!

Dit cadeau bestaat uit een papieren ticket met unieke code in een leuke cadeauverpakking. Na verzilvering heb je toegang tot de 45e editie van de EO-Jongerendag op zaterdag 25 mei Rotterdam Ahoy. Let goed op dat je in januari dus even je ticket verzilvert en zet natuurlijk 25 mei in je agenda. Bij het verzilveren heb je de unieke code nodig die op je kaart staat. Alleen met deze code kun je gratis een kaartje voor de EO-Jongerendag bestellen en heb je keuze uit veld- of tribunekaart.

We hebben slecht 250 cadeaukaarten beschikbaar, dus op = op!

Wil je een ticket maar ben je net te laat? Vanaf 25 januari 2019 start de verkoop van de EO-Jongerendag 2019.

Lees meer

Volg ons