26 november 2018

BEST OF BEAM: “Weg met Zwarte Piet”

Afgelopen week hebben we het gehad over verboden onderwerpen. Taboe’s zoals seks, porno, uitspraken over Zwarte Piet en feestjes kwamen voorbij. Ook schreef stagiaire Anouk over haar struggle met het christelijke geloof en interviewden we bijzondere mensen. Lees een paar artikelen hieronder!

Yosina won The Voice Kids: “Zonder God was me dit niet gelukt”

Als 11-jarige The Voice Kids winnen: een droom die voor Yosina uitkwam. Inmiddels heeft ze haar eigen nummer ‘Leef’ en hoopt ze nog heel veel te bereiken. “Ik had dit nooit verwacht.” Lees haar hele verhaal HIERRRR.

Joram vertelt: "Weg met Zwarte Piet"

De Zwarte Pieten-discussie is nou eenmaal onvermijdelijk, ook voor ons. Joram besloot zich daarom tijdens BEAM Live over de discussie uit te spreken. "Ik wil niemand buitensluiten". In het filmpje hieronder zie je het fragment waar Joram en Henk-Jan Zwarte Piet bespreken!

Anouk zoekt God: ‘’Deze principes gaan tegen de mijne in’’

In deel 2 van Anouk zkt. God vertelt stagiaire Anouk over haar oma en de struggle die zij met de veroordeling van de kerk heeft. De vraag die centraal staat: “Ik wil christen worden, maar kan dat ook als ik het niet eens ben met de regels waar sommige christenen naar leven?” Je kan nog meer lezen in haar uitgebreide artikel!

Ennn jij mag de eerste tickets voor de EOJD weggeven!

Last but not least: nieuwe BEAM TIPT!

Seksuele voorlichting, hoe moet je dat vooral NIET doen?

Wil je meer YouTube-filmpjes of Insta-posts zien langskomen? Volg ons dan op beide kanalen om op de hoogte te blijven!

Lees meer

Volg ons