Best of BEAM lasergamen
5 november 2018

Best of BEAM: lasergamen in het EO-gebouw!

Nog een maand wachten totdat Sinterklaas op de stoep staat: geduld is een schone zaak. Maar geen zorgen! Wij verrassen je nu alvast met de leukste artikelen, video’s en foto’s van de afgelopen week. Snoep ondertussen uit een zak pepernoten en het feest is compleet. ENJOY!

Jennifer (17) is bang voor lieveheersbeestjes

Rood met zwarte stipjes: lieveheersbeetjes zijn superschattig toch? Daar denkt Jennifer anders over. "Toen ik kind was, werd ik gebeten door een lieveheersbeestje. Sindsdien ben ik doodsbang voor ze!” Lees hier meer over deze angst voor uh... 'stommeheersbeestjes'.

Jennifer is bang voor lieveheersbeestjes

YES: LIVE concert Hillsong Young & Free compleet online!

Het nieuwe album van Hillsong Young & Free genaamd III is een pareltje. De Australische band besluit er nog een schepje bovenop te doen door vandaag een LIVE versie (inclusief video's!!) online te gooien. Ze traden op tijdens de Hillsong Conference waar alles werd opgenomen. Wil jij zien HOE VET Hillsong Young & Free LIVE is? Check deze video's!

LIVE concert van Hillsong Young & Free online

Hoe is het met deze vier(!) jaar oude BEAM-appgroep?

Twee jaar geleden schreven we een artikel over Rutger. Hij had twee jaar daarvoor (in totaal dus vier jaar geleden) zijn nummer achtergelaten onder een artikel over de EOJD. Op die manier kwam hij in een groepsapp met heel veel andere jongeren. Uiteindelijk verliet een groot aantal de groep en bleven ze met een kleine 20 man over. Hoe is het nu met ze? Je leest het hier!

BEAM appgroep

BEAM Mystery Event: lasergamen in het EO-gebouw!

Wat was het VET hè? Na een lekkere pizza hebben we het complete EO-gebouw op z'n kop gezet. Bekijk ook dikke actieshots via onze stories!

BEAM PLAY #1 - JORAM SPEELT CHRISTELIJK SPEL ADAM'S VENTURE!

In deze nieuwe videoserie belandt Joram in de wereld van de christelijke videogames. Deze week test hij het christelijke avonturenspel Adam's Venture en komen we erachter dat Joram eigenlijk nooit eerder heeft gegamed. Dat belooft veel goeds.

Vind jij dit tof en wil je op de hoogte worden gehouden via WhatsApp? App BEAM AAN naar 0683673700! 

Lees meer

Volg ons