Best of BEAM vol met drank
12 november 2018

Best of BEAM: een week onder invloed

Afgelopen week stond bij BEAM in het teken van drank en drugs. Hoe de een soms een slokje teveel achterover giet en de ander alleen avondmaalswijn aanraakt. Ook blikken we terug op de eerste, legendarische NATIONALE BEAM-TRUIENDAG! Dus pak er een lekker (non-alcoholisch :)) drankje bij en geniet van onze artikelen. Niet met mate hoor!

Een jaar zonder mobiel: "Ik sta nu bewuster in het leven"

Een heel schooljaar lang zonder je smartphone, dat is de uitdaging die de studenten van de Evangelische Hogeschool in Amersfoort zijn aangegaan. Hun mobieltjes laten ze thuis of in hun kluisjes. Studenten die constant op hun mobiel zitten, hebben plaatsgemaakt voor studenten die opletten in de les en oprechte gesprekken met elkaar voeren. Ook Reinier Kleiman (24) heeft de keuze gemaakt om zijn telefoon weg te leggen. Lees hier hoe hij dat heeft ervaren!

Reinier legde zijn telefoon een jaar lang opzij

Wat zijn de alcohol afspraken bij BEAM'ers thuis?

Alcohol drinken. Voor tieners soms wel spannend of iets waar ze naar uit kijken. Maar ouders (en de wet, let’s be honest) proberen dit moment nog zoveel mogelijk te begeleiden. Altijd al benieuwd geweest hoe dit bij anderen in huis eraan toe gaat? Wij vroegen het aan onze BEAM’ers, zij stuurden het terug via spraakberichtjes. We hebben er hier een paar, en de rest was bijna hetzelfde;). Dus doe je geluid wat harder en luister goed.

Alcohol-regels bij jou thuis

Dit was het supervette resultaat van Nationale BEAM-Truiendag!

Vorige week - op 8 november - was het Nationale BEAM-Truiendag. En we waren positief verrast door al jullie toffe, grappige, mooie inzendingen! Hier een kleine terugblik. BEDANKT VOOR HET MEEDOEN ALLEMAAL!

Nationale BEAMtruiendag

"Ik ben 23 en dronk nog nooit alcohol"

Waarom drink jij geen alcohol, is dat uit principe? Deze vraag heb ik in mijn leven al vaak moeten beantwoorden, afgelopen vrijdagavond nog toevallig. Vind ik niet erg. Ik ben 23 jaar en als mensen zien of horen dat ik geen alcohol drink en dit ook nog nooit heb gedaan, schieten heel wat wenkbrauwen bedenkelijk omhoog. Nou let op, komt het dan: de verklaring.

Wilke drinkt geen alcohol

HAHAHA

BEAM PLAY #2 - JORAM SPEELT CHRISTELIJKE SHOOTER OMINOUS HORIZONS!

In deze videoserie belandt Joram in de wereld van de christelijke videogames. Dit keer speelt hij de christelijke shooter: "Ominous Horizons: A Paladin's Calling".

Vind jij dit tof en wil je op de hoogte worden gehouden via WhatsApp? App BEAM AAN naar 0683673700! 

Lees meer

Volg ons