Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
16 november 2018

Akoestische playlist met 150+ christelijke nummers

BEAM zit elke vrijdag klaar om alle nieuwe muziek op Spotify te scannen en het beste voor jou te selecteren. Als jij kan genieten van akoestische muziek, is dit een afspeellijst naar jouw hart. Meer dan 150 akoestische nummers waar nog steeds regelmatig nieuwe nummers aan toe worden gevoegd. Volg deze afspeellijst en mis niets meer!

Op de hoogte blijven van nieuwe christelijke muziek en artiesten? Volg ons via Spotify!

Lees meer

Volg ons