12 oktober 2018

WOW: Lauren Daigle bezoekt gevangenis en leidt daar worship

De Amerikaanse Lauren Daigle gaat heel lekker. Haar nieuwe album Look Up Child werd de eerste week beter verkocht dan albums van Drake en Ariana Grande. Nog nooit verkocht een vrouwelijke christelijke artiest zo veel en zo snel. Extra bijzonder dat Lauren afgelopen weekend besloot een bezoek te brengen aan een gevangenis in Illinois en hier een volledige worshipsessie te doen.

Op dit moment zitten er 3500 gevangenenen in de Stateville Correctional gevangenis. Lauren bracht een krachtige boodschap, te beginnen met deze woorden: "Hij ziet alles, hij ziet jouw mooie kanten, je goedheid. Hij ziet je voor wie je echt bent." 

Video van Lauren op bezoek in de gevangenis

 

Op de hoogte blijven van nieuwe christelijke muziek en artiesten? Volg ons via Spotify!

Lees meer

Volg ons