29 oktober 2018

Voor deze 8 dingen zijn we allemaal bang

Donderdagavond, 22.00 uur en je ligt gewoon al op bed. Trots kijk je om je heen ‘’Dit is dus hoe het is om zo vroeg op bed te liggen’’, fluister je tegen jezelf. Je wilt je nachtlampje uitdoen als je het ziet in de hoek van je kamer; een dik spinnenlijfje met sowieso meer dan acht poten. Je rent naar beneden om aan het hele huis te verkondigen dat jij echt niet meer gaat slapen. Herkenbaar? We hebben nog een aantal herkenbare angsten voor je!

Clowns

Van die verjaardagsfeestjes waar je verplicht heen moest als kind om vervolgens de hele middag naar een angstaanjagende clown te moeten kijken die mislukte ballondieren maakt.

Het donker

Hoezo nachtlampjes zijn alleen voor kinderen?

Hoogtes

Hebben je vrienden je eindelijk overgehaald om die ene toren te beklimmen, sta je helemaal bovenaan, durf je niet naar beneden te kijken.

De dood

Een dierbaar iemand verliezen wil niemand meemaken.

De oceaan

Het strand is nog oké, maar zodra je niet meer kan staan houdt het op. Wie weet wat voor moordlustige haaien uit dat water tevoorschijn komen.

Wespen

Afgelopen zomer leek wel een horrorzomer met al die verschrikkelijke wespen. Gelukkig bestaan er ranja-vallen en vliegenmeppers.

Onweer

Bij je ouders in bed kruipen is kinderachtig, totdat het toch wel heel hard begint te onweren.

Presenteren

Vooral op de middelbare school kan dit doodeng zijn, maar u got this!

Heb jij je al aangemeld voor ons Mystery Event?

Lees meer

Volg ons