13 oktober 2018

Liefdesverhalen van BEAMers:"Ik was 16 en dronk voor het eerst alcohol."

Vlinders in de buik, klamme handjes en dagdromen. We hebben er allemaal mee te maken! Deze week delen we verschillende liefdesverhalen die door BEAMers zijn ingestuurd!

Een meisje vertelt:

“Ik leerde mijn vriend kennen op het feestje van de vriend van mijn toen-beste vriendin. Ik was 16 en dronk voor het eerst alcohol. Dit ging niet helemaal goed en ik voelde me duizelig. Een onbekende redder in nood bracht me naar het huis van mijn beste vriendin. Die vriendin rende onderweg voor de grap weg. Dat had heel grappig kunnen zijn, maar ik moest heel nodig naar de wc. Dus terwijl ik zijn hand vasthield en we wachtten tot ze terugkwam, plaste ik in m’n broek! Zoooo awkward, maar hij bleef m’n hand gewoon vasthouden. Een paar weken later kwam ik erachter dat hij ook christelijk is, een perfecte match dus. Inmiddels zijn we bijna anderhalf jaar samen!”

Wil jij ook jouw ongemakkelijke, liefste of meest gênante liefdesverklaring delen? Stuur dan gelijk een Instagram-DM naar @EOBEAM. Wie weet zie je hem deze week op de site!

Lees meer

Volg ons