9 oktober 2018

Liefdesverhalen van BEAMers: "Met wie neem ik verkering?"

Vlinders in de buik, klamme handjes en dagdromen. We hebben er allemaal mee te maken! Deze week delen we verschillende liefdesverhalen die door BEAMers zijn ingestuurd!

Een jongen vertelt: 

“In groep 8 was Meisje 1 verliefd op mij. Iedereen zag het en het was al duidelijk: het zou niet lang meer duren voordat ze me verkering zou vragen. Kort daarna hadden wij een klassenfeest. Iedereen dacht dat ze me verkering ging vragen die avond. Toen er een vriendin (laten we haar Meisje 2 noemen) van Meisje 1 op me af kwam wist ik al genoeg: ze durft het niet eens zelf te vragen. 

Maar toen bleek het dus dat Meisje 2 mij ook leuk vond, want ze vroeg het inderdaad. Maar ik dacht dus dat ze Meisje 1 bedoelde. Dus toen zij “wil je verkering?” vroeg, zei ik: “met wie?” Omdat ik niet zeker wist of Meisje 2 het voor zichzelf of juist voor Meisje 1 vroeg! Een beetje awkward... Een week later kreeg ik verkering met Meisje 1.” 

Wil jij ook jouw ongemakkelijke, liefste of meest gênante liefdesverklaring delen? Stuur dan gelijk een Instagram-DM naar @EOBEAM. Wie weet zie je hem deze week op de site!

Lees meer

Volg ons