12 oktober 2018

Liefdesverhalen van BEAMers: "Hoe later het werd die avond, hoe interessanter ik hem begon te vinden!"

Vlinders in de buik, klamme handjes en dagdromen. We hebben er allemaal mee te maken! Deze week delen we verschillende liefdesverhalen die door BEAMers zijn ingestuurd!

Een meisje vertelt:

“3,5 jaar geleden ging ik samen met Gewone Vriend en Gewone Vriendin naar de kermis in Best. Een Nieuwe Vriend van Gewone Vriend stond op ons te wachten. Ik kende hem niet en stelde me dus netjes voor. Hoe later het werd die avond, hoe interessanter ik Nieuwe Vriend begon te vinden. Mijn vriendin en ik hadden foto’s gemaakt op zijn mobiel, dus die moest hij natuurlijk wel even doorappen ;).

Van het één kwam het ander en we zijn nooit meer gestopt met praten! Nu zijn we dus meer dan 3 jaar samen! Mijn (Nieuwe) Vriend vertelt het verhaal op deze manier: “Vanaf het moment dat ze met z’n drieën kwamen aanlopen, kon ik nog maar naar één meisje kijken. En dat is zo gebleven”.“ 

Wil jij ook jouw ongemakkelijke, liefste of meest gênante liefdesverklaring delen? Stuur dan gelijk een Instagram-DM naar @EOBEAM. Wie weet zie je hem deze week op de site!

Lees meer

Volg ons