Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
5 oktober 2018

KIPPENVEL: Anouk schiet vol als het over haar songtekst 'Ik smeek U op mijn knieën' gaat

Zangeres Anouk heeft voor het eerst in haar leven een Nederlandstalig album gemaakt en daar kwam ze donderdagavond over vertellen in De Wereld Draait Door. Het werd al snel een emotioneel interview toen Matthijs haar songtekst van Red Mij voorlas: "Ik ben zo iemand dat als je vraagt ‘gaat alles goed met jou vandaag’, ik zeg ‘ja’ terwijl ik denk ‘komt hier ooit een einde aan'. Ik smeek U, ik smeek U op mijn knieën." Daarna schiet Anouk vol. "Als je het allemaal niet meer weet, kan je het altijd nog hogerop zoeken."

Anouk bij De Wereld Draait Door

Lees hier het interview met Anouk over de Bijbel.

Lees meer

Volg ons