31 oktober 2018

Er is een eindelijk een ginger emoji! (en nog veel meer)

Dit is hét moment waar Wilke al jaren op wacht. Keer op keer kwam ze in tranen aan op werk, omdat ze haar echte gevoelens niet kon uitdrukken met de blondharige emoji of de poppetjes met een zwarte bos. Ze voelde zich gepasseerd en niet begrepen. Maar nu is het moment eindelijk daar: de ginger emoji bestaat!!

Naast het heugelijke nieuws voor Wilke, is er ook goed bericht voor mensen die graag hun liefde voor frisbeeën, skateboarden of pudding in een emoji willen uitdrukken (om maar even wat te noemen). In totaal komen er 70 nieuwe emoji’s, maar eerlijk is eerlijk: de ginger is het allerbelangrijkst. Maar niet getreurd, ook kale mensen en grijs-harigen komen aan bod.

De eerste release komt uit op iPhone (iOS 12.1.), wanneer de Samsung-variant uitkomt is nog niet bekend, maar dat zal ongetwijfeld niet lang meer duren. Wij worden er in ieder geval emojineel van.. (sorry daarvoor).

Volg ons