8 oktober 2018

Dit wilden 75.000 mensen lezen!

Na een lange dag school en een regenachtige fietstocht naar huis plof je op de bank met een kop thee. Eigenlijk moet je nog huiswerk maken en de proefwerkweek komt er ook aan, maar YouTube staat vol met nieuwe video's en BEAM heeft allemaal nieuwe artikelen. SOS! Om je een beetje op weg te helpen, zodat je daarna rustig aan je schoolwerk kan, hebben wij de beste berichten van afgelopen week op een rijtje gezet (maar je mag ze ook allemaal lezen hoor).

1. ''Ik weet dat ik mijn stress aan God kan geven''

Stress is iets wat je natuurlijk vooral mentaal ervaart. Toch kan het ook fysiek te zien of te voelen zijn. Zo kan je bijvoorbeeld last hebben van eczeem, rode vlekken of hoofdpijn. Mireya, Sterre en Armando hebben hier vaak mee te maken. Lees het artikel hier.

2. GASTCOLUMN: De dood maakt mij gestrest

Ik droomde dat ik in de hemel was. God zat op Zijn troon en ik kon gewoon naar Hem toe lopen. Ik mocht Hem alles vragen wat ik wilde en ik hoefde mij nergens voor te schamen. En dus vroeg ik. Ik vroeg Hem wat ik moest doen. God zei dat ik mijn hart moest volgen, want mijn hart behoort Hem toe. Míjn keuze zou daarmee Zíjn keuze zijn. Ik stond daar. Hij keek mij aan, streelde mijn hand en stond op uit Zijn troon. Hij stapte dichter naar mij toe. Maar helaas - op het moment dat Hij Zijn arm om mij heen wilde slaan, schrok ik wakker. Rozemarijn haar column lees je hier.

3. “Ik kreeg een burn-out toen ik 14 jaar was”

Een burn-out klinkt misschien als iets wat je oploopt bij je grote-mensen-baan, wanneer je oud en druk bent. Als kind hoor je te genieten van het leven, heb je veel vrije tijd en kun je dit onmogelijk oplopen. Toch liep dat voor de 20-jarige Josanne anders toen ze op haar veertiende compleet instortte… Het interview met Josanne lees je hier.

4. Joep de hond en David de Vos kwamen langs op de redactie

Volg ons op Instagram voor hilarische memes, mooie verhalen en leuke foto's van de redactie!

5. Joram's hilarische achtbaanrit in Alles Voor Geld

Vind jij dit tof en wil je op de hoogte worden gehouden via WhatsApp? App BEAM AAN naar 0683673700!

Volg ons