22 oktober 2018

BEST OF BEAM: een combinatie van Sayat, prostitutie, awards, mystery en wc's!

VAKANTIE. Tijd om te shoppen, te logeren en te luieren. Oooh, of hoor jij bij het zuiden en moet je helaaaas pindakaas weer naar school vandaag? Niet getreurd, wij zetten voor jou de vetste artikelen op een rijtje, zodat je je niet verveelt vandaag. Thuis of tijdens de les.

Anonieme feedback krijgen via 'Say at' kan uit de hand lopen

Sayat.me is een gratis tool waarmee je anoniem feedback kan geven aan de persoon die hierom vraagt. Deze anonimiteit zorgt voor eerlijkheid, wat super goed is, maar wordt ook misbruikt om mensen volledig af te kraken. Dit laatste was voor Jenthe (15) de reden om op haar Instagram te zetten hoe belachelijk ze Say at eigenlijk vindt. De BEAM-redactie was toch te benieuwd en vroeg via Say at om feedback. In dit artikel lees je wat er gebeurde!

Max redde 15 colombianen uit de prostitutie met zijn computer: "Ik had slapeloze nachten"

Vanuit je slaapkamer mensen redden aan de andere kant van de wereld. Het klinkt misschien als een overdreven actie-film, maar voor de 18-jarige Max was het realiteit. Vanachter zijn computer wist hij 15 jongens in Colombia uit de prostitutie te redden: “Soms dacht ik: waar ben ik aan begonnen?” Check het artikel HIERR!

Tauren Wells grote winnaar van Dove Award uitreiking

Tauren Wells zijn solocarriére gaat als een speer! Hij nam afgelopen week namelijk 4(!) Dove Awards mee naar huis. Tijdens deze hectische avond stond Tauren (voormalige frontman van Royal Tailor) backstage om te kleden toen zijn naam werd omgeroepen: “Ik trok mijn broek snel aan en rende richting het podium. Al hijgend: Welke prijs is dit? Nieuwe artiest van het jaar? Wow!” Lees (en LUISTER) hier meer over Tauren Wells!

Heb jij je al aangemeld voor het Mystery Event?

Er zijn nog maar een paar plekken. Dus app MYSTERY AAN naar 06-83673700 om info te ontvangen. En wie weet kan je er nog bij zijn!

JORAM MAAKT GORE WC SCHOON - ALLES VOOR GELD #7

Vind jij dit tof en wil je op de hoogte worden gehouden via WhatsApp? App BEAM AAN naar 0683673700! 

Lees meer

Volg ons