15 oktober 2018

Best of BEAM: "8 tips voor een goede relatie"

Na een lange dag school en een vermoeiende fietstocht naar huis plof je op de bank met een kop thee. Eigenlijk moet je nog huiswerk maken en de proefwerkweek komt er ook aan, maar YouTube staat vol met nieuwe video's en BEAM heeft allemaal nieuwe artikelen. SOS! Om je een beetje op weg te helpen, zodat je daarna rustig aan je schoolwerk kan, hebben wij de beste berichten van afgelopen week op een rijtje gezet (maar je mag ze ook allemaal lezen hoor).

"Ik mocht geen paard, dus zadelde ik een koe op”

Boerendochter Jantien (19) wilde dolgraag paardrijden. Haar ouders zagen dit echter niet zitten en dus besloot Jantien na te denken over alternatieven. Een aantal jaar geleden zadelde ze Roos voor het eerst op. Roos de Koe. Lees HIER het artikel.

8 tips voor een goede relatie

Ahh young love, so cute! Stelletjes die elke dag een foto van elkaar plaatsen en eronder zetten dat ze zooooveel en forever van elkaar houden #bae. Om van te smelten. Maar er komt wel wat meer bij een relatie kijken! Wat moet je bespreken? En hoe leer je elkaar beter kennen? BEAM geeft tips! Lees HIER het artikel.

JAAA: Netflix koopt rechten op Kronieken van Narnia

De geruchten gonsden al een tijdje rond, maar deze week bleken ze echt waar te zijn. Netflix heeft de portemonnee getrokken en de rechten van de zeer populaire christelijke fantasy-serie The Chronicles of Narnia gekocht. Het is voor het eerst dat één bedrijf de rechten van alle zeven boeken in bezit heeft. Lees HIER het artikel!

Jacob-Willem: "De Bijbel keurt mij niet af"

Lees HIER het hele artikel!

JORAM DANST ALS EEN NOOB - ALLES VOOR GELD #6

Vind jij dit tof en wil je op de hoogte worden gehouden via WhatsApp? App BEAM AAN naar 0683673700!

Lees meer

Volg ons