Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
Vrouw vertelt over haar man met Alzheimer Ik hoop dat hij onze dochter herkent hello goodbye
11 september 2018

Vrouw vertelt over haar man met Alzheimer "Ik hoop dat hij onze dochter herkent"

Dit filmpje van Hello Goodbye is zo ontroerend. Een ouder echtpaar staat op Schiphol te wachten op hun dochter uit Florida. De vrouw legt uit dat ze niet meer naar haar toe kunnen, omdat haar man na 46 jaar huwelijk al 5 jaar Alzheimer heeft. De laatste tijd gaat het erg achteruit. "Ik ben zenuwachtig, want ik hoop dat hij onze dochter herkent..." Wat een ontroerend en krachtig filmpje! <3

Lees meer

Volg ons