Precies 15 minuten pauze houden
4 september 2018

Met deze activiteiten duurt je pauze PRECIES 15 minuten

Het schooljaar is begonnen, dus de studieboeken vliegen ons weer om de oren. Maar dat betekent natuurlijk óók dat studieontwijkend gedrag op de loer ligt. Een ‘korte’ YouTube-pauze verandert al snel in urenlang Netflixen. Gevolg? Tijdnood en teleurgesteld in jezelf. Hoe kun je je pauze tot een maximum van 15 minuten beperken? Wij geven je 6 tips!

1. In de benen

Stippel op Google Maps een route uit die precies 15 minuten duurt. Schoenen aan en wandelen maar! Wedden dat je daarna 3 keer zo geconcentreerd kunt werken?

Wandelroute van precies 15 minuten

2. Studeren = bloed, ZWEET en tranen

Ga naar YouTube – LAAT JE NIET AFLEIDEN! – en zoek op ’15 minute workout’. De keuze is reuze (bijvoorbeeld deze)! De workouts hebben een timer die ervoor zorgt dat je precies binnen de tijd weer klaar bent. You can do it!

3. Bladeren met BEAM

Het nieuwe BEAM magazine ligt vanaf donderdag op de mat! Met andere woorden: perfect SOG-materiaal. Lees ‘m tot de helft door en je hebt een mooie pauze te pakken. En de tweede helft? Perfect voor de volgende pauze. Heb je direct iets om naar uit te kijken! 

Bladeren in BEAM magazine

4. Studievoer

Studeren maakt hongerig, dus… Bouw een snelle maaltijd in elkaar! Deze AH-recepten schijn je binnen 15 minuten te kunnen maken. Su-per-chill.

5. Music please

Pauze klinkt als muziek in de oren, toch? Dat maken we letterlijk met deze liedjes, die ongeveer 15 minuten duren. Dus maak het jezelf gemakkelijk, zet een koptelefoon op en droom lekker weg.

6. Wees creatief!

Ben je door al onze ideeën heen? Wees dan vooral lekker creatief met deze timer op de achtergrond. Zo kun je een kwartier lang lekker ontspannen, om daarna vol goede moed weer aan de slag te gaan. WIJ GELOVEN IN JE!

Oké, lang genoeg geSOGd. Aan het werk! 

Lees meer

Volg ons