Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
25 september 2018

LET OP: Appen op de fiets verboden vanaf 1 juli 2019!

Joram sprak vorig jaar de vader van Tommyboy voor de serie 'Online in de Vangrail'. Tommyboy werd aangereden toen hij op de fiets bezig was met Spotify, hij overleed niet veel later... Minister Van Nieuwenhuizen heeft nu eindelijk een voorstel gemaakt om appen op de fiets te verbieden. Dat er een telefoonverbod zou komen, was al verschillende keren aangekondigd. Volgens de minister lopen fietsers die veel met hun telefoon bezig zijn een grotere kans op een ongeluk.

Lees meer

Volg ons