Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
21 september 2018

Joram onderzoekt: waarom pesten pesters?

Voor Know Shit (nieuwe serie van 3FM Tussenuur) probeert Joram vragen van volgers te beantwoorden. De eerste vraag waar hij indook, kwam van Darshan Boerema (18) uit Heerenveen. Darshan heeft een lichte handicap, zijn ene been is korter dan de andere, wat met name op de basisschool munitie opleverde voor pestkoppen.

Dat heeft Darshan eigenlijk nooit begrepen. Hoezo wil je jezelf beter voelen door iemand anders klein te houden, uit te schelden of zelfs te mishandelen?! Wat gaat er in iemands hoofd om als je denkt dat dit de beste manier is om tevreden te zijn met jezelf?! Met andere woorden: Waarom pesten pesters? Dus ging Joram naar de Friese Poort in Drachten om Darshan te helpen.

Lees meer

Volg ons