21 september 2018

Christelijk Nederland houdt van Rend Collective <3

De Ierse band Rend Collective steelt Nederlandse harten. Meer dan 30 concerten geven ze in Europa en de Verenigde Staten deze maanden waarvan 3(!) shows in Nederland die allemaal binnen korte tijd rammetje uitverkocht waren. Rend Collective stond twee keer op de EO-Jongerendag (laatste keer 2017). Was jij bij één van de concerten afgelopen week?

The Good News Tour, dat is waar de concerten in Nederland deel van uitmaakten. Gareth Gilkeson is een van de bandleden van Rend Collective en werd tijdens dit interview gevraagd waarom hun band het zo goed doet: "Ik heb geen idee. We proberen altijd de verbinding met God te zoeken en dit belangrijker te vinden dan traditionele vormpjes. Voor ons betekent dit dat we eerlijk zijn en spreken over onze problemen, onze menselijkheid en niet bang zijn dat dit onze muziek minder perfect maakt. Plus we hebben Ierse accenten, dat helpt natuurlijk mee."

Luister Good News (Deluxe Edition)

Op de hoogte blijven van nieuwe christelijke muziek en artiesten? Volg ons via Spotify!

Lees meer

Volg ons