Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
7 augustus 2018

Schattigste ooit: kind achtervolgt vader om 'ik hou van je' te zeggen

Jullie doen het ongetwijfeld iedere dag: je vader uitzwaaien als hij naar zijn werk gaat (ahum..). Dit aandoenlijke jongetje maakte het afscheid van zijn vader wel heel dramatisch, maar oh zo schattig.

Nadat de kleine zijn vader op hilarische manier gedag zegt - "be a good fartmachine today! -, realiseert hij zich dat hij de woorden "I love you" nog was vergeten. Een tranentrekkend tafereel volgt, hou al je 'AAAAAAH's' maar vast paraat. 

Lees meer

Volg ons