Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
Waarom kan niet iedereen bevriend zijn?
17 augustus 2018

Deze kinderen laten zien hoe iedereen een vriend kan worden

Stel je voor: je zit in je eentje met een bak koffie naar je telefoon te staren als een vreemde een praatje met je komt maken. Beetje random, toch? De kinderen uit deze video bewijzen het tegendeel: we zouden allemaal elkaars vrienden moeten zijn! Let vooral op hoe de houding van de volwassenen tijdens de video verandert: GOUD.

"Making friends is easier than eating chocolate."

Lees meer

Volg ons