7 augustus 2018

Demi Lovato dankt God dat ze overdosis overleeft

Je hebt het ongetwijfeld meegekregen. Beroemde zangeres Demi Lovato mocht zaterdag het ziekenhuis verlaten nadat ze een overdosis had genomen. Op Instagram deelt ze een emotionele post.

Al jaren struggled Demi Lovato met haar drugsverslaving. Twee weken geleden belandde ze opnieuw in het ziekenhuis na een overdosis. Inmiddels bevindt de zangeres zich in en afkickkliniek, waar ze in ieder geval de komende maand zal blijven.

Afgelopen zondag plaatste ze een emotionele post op haar Instagram. Ze geeft aan dat verslaving een ziekte is die niet zomaar verdwijnt of met de tijd minder wordt. “Ik dank God dat hij me gezond en in leven heeft gehouden,” laat ze haar fans weten, “jullie gedachten en gebeden helpen me door deze moeilijke tijd.” De komende tijd zal ze gebruiken om te herstellen en ze hoopt er uiteindelijk gezond uit te komen.

Lees meer

Volg ons